betherefest.gr

GreekEnglish (United Kingdom)

Προκήρυξη Εθελοντών για το Be there! Corfu Animation Festival

  • PDF

bethere2017-logo-el-mar29To  Be there! Corfu Animation Festival δημοσιεύει πρόσκληση συμμετοχών για το φεστιβάλ του Μαρτίου 2017.

Το Βe there! Corfu Animation Festival  δημιοσιεύει για μια ακόμη χρονιά προκήρυξη θέσεις εθελοντών έτσι ώστε να συμπληρώσουν με τις γνώσεις και την κατάρτισή τους μια συνεχώς ανερχόμενη ομάδα στο χώρο του πολιτισμού.

Οι θέσεις είναι άμισθες, αλλά  παρέχουν μια πολύ καλή ευκαιρία μαθητείας και προϋπηρεσίας σε έναν τομέα του πολιτισμού, μέσω ενός διεθνώς αναγνωρισμένου, μη κερδοσκοπικού καλλιτεχνικού οργανισμού.

Μετά το τέλος της συνεργασίας θα υπάρξει επίσημη βεβαίωση συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τη φύση της εργασίας και  τα καθήκοντα των απασχολούμενων στο Be there! Corfu Animation Festival, ενώ όλοι οι εθελοντές/τριες του φεστιβάλ έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Τα τμήματα του φεστιβάλ είναι τα ακόλουθα:

  • Οργάνωση Εκδήλωσης: Συμβολή στην οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του φεστιβάλ. Απαιτείται κριτική σκέψη και ανάληψη πρωτοβουλιών για την καίρια και αποτελεσματική αποφυγή και αντιμετώπιση προβλημάτων τελευταίας στιγμής.
  • Oμάδα διακόσμησης εσωτερικών χώρων του φεστιβάλ: Ευθύνη της ομάδας αυτής είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της δημιουργικής διακόσμησης και λειτουργικής διάταξης των χώρων διεξαγωγής του φεστιβάλ. Σκοπός είναι η δημιουργία άνετων και φιλικών προς τους επισκέπτες χώρων.
  • Υποτιτλισμός & Διερμηνεία: Για όσους/ες έχουν τα τυπικά προσόντα (πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών), η μετάφραση και ο υποτιτλισμός των ταινιών είναι στην καρδιά του Be there! Corfu Animation Festival. Η διερμηνεία είναι επίσης απαραίτητη στη διάρκεια του φεστιβάλ, και αποτελεί έξοχη εμπειρία για περαιτέρω επαγγελματική καριέρα.
  • Ομάδα υποδοχής, πληροφόρησης και εισιτηρίων: Τα μέλη της ομάδας αυτής είναι υπεύθυνα για την υποδοχή των καλεσμένων και των επισκεπτών του φεστιβάλ, την στελέχωση του κέντρου πληροφοριών, του τμήματος των διαπιστεύσεων και την έκδοση εισιτηρίων. Επίσης θα συμμετέχουν ενεργά στον διαμοιρασμό των εντύπων του φεστιβάλ.
  • Τεχνική υποστήριξη: Υποστήριξη του τεχνικού προσωπικού του φεστιβάλ καθώς και τεχνική υποστήριξη των υπολοίπων ομάδων. Η φύλαξη όλου του εξοπλισμού κατά την διάρκεια του φεστιβάλ είναι επίσης στις αρμοδιότητες αυτής της ομάδας.
  • Ομάδα φωτογραφίας και βίντεο: Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφίες) από τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Τα άτομα είναι υπεύθυνα για την επεξεργασία και παράδοση του ολοκληρωμένου υλικού.
  • Επικοινωνία και προώθηση: Είτε πρόκειται για το επίσημο site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε για την αναζήτηση συνεργασιών με τοπικούς και πανελλήνιους ιδιώτες και φορείς, οι θέσεις απαιτούν κοινωνικές δεξιότητες, ικανότητα διαπραγμάτευσης και διαχείρισης της πληροφορίας, ενώ με τη σειρά τους ανοίγουν το δρόμο σε εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας.


Το ωράριο και οι ώρες απασχόλησης εξαρτώνται από την επιλογή του σχετικού τμήματος, ωστόσο όλες οι θέσεις ανήκουν  στο πλαίσιο της μερικής απασχόλησης, ενώ οι συνεργαζόμενοι (πάντα σε σχέση με το τμήμα/τμήματα που θα επιλέξουν) μπορούν να βρίσκονται και εκτός Κέρκυρας.

Για όλες τις θέσεις θα υπάρξει πρότερη μαθητεία. Όσοι/ες προσχωρήσουν στην ομάδα του φεστιβάλ, θα αναλάβουν άμεσα αντίστοιχους ρόλους, με ορίζοντα χρόνου έως και τον Απρίλιο 2017 (6η έκδοση του φεστιβάλ).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά,, μέσω της ειδικής φόρμας του φεστιβάλ. Μετά το τέλος της προθεσμίας θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις μέσω Skype με όλους τους αιτούντες, έπειτα από σχετική ενημέρωσή τους. Απαραίτητο: διαβάστε τον κώδικα εθελοντών του φεστιβάλ.

Καταληκτική προθεσμία: 10 Μαρτίου
Περαιτέρω πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BE THERE!

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Παραγωγή φεστιβάλ: ANIMATE CORFU

Διοργάνωση εκδήλωσης: Great Events

Logo: Tomek

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CONTACT

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ:
info [at] betherefest.gr


Δείτε την ομάδα του φεστιβάλ
:


You are here BE PRACTICAL Κέρκυρα! Προκήρυξη Εθελοντών για το Be there! Corfu Animation Festival