Ζητούνται Ηθοποιοί για Θεατρική Παράσταση και Ταινία Animation

  • PDF
There are no translations available.

be there logo2015 enΖητούνται ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 22-55 ετών, για να καλύψουν τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης και συνοδευτικής 15λεπτης ταινίας animation με διακριτικό τίτλο “Moving Corfu”, συμπαραγωγής Be there! Corfu Animation Festival και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας.

Θα απαιτηθούν συνολικά από 5 έως και 8 άτομα (5 ανδρικοί και 5 γυναικείοι ρόλοι). Διευκρινίζεται ότι αρκετοί ρόλοι της θεατρικής παράστασης και ταινίας θα παιχθούν από έναν/μία ηθοποιό, ενώ τρεις γυναικείοι ρόλοι απαιτούν επιπλέον επαγγελματική γνώση τραγουδιού (μονωδοί). Πρότερη επαγγελματική εμπειρία είναι ενδεδειγμένη αλλά προαιρετική.

Ζητούνται επίσης βοηθητικοί ηθοποιοί (extras), ανεξαρτήτως ηλικίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας. Η συμμετοχή των τελευταίων θα είναι εθελοντική, αλλά με αναφορά στα credits της ταινίας.

Όλοι και όλες οι παραπάνω οφείλουν να είναι διαθέσιμοι/ες στην Κέρκυρα από 20-26 Απριλίου 2015  ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα ημερομηνία γυρισμάτων 7 -10 MαΪου 2015 για τα γυρίσματα της ταινίας. Οι ηθοποιοί επιιπλέον θα συμμετάσχουν στην θεατρική παράσταση (μία μόνο παράσταση) που θα διεξαχθεί τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου στην πόλη της Κέρκυρας (η ακριβής ημερομηνία της παράστασης θα καθοριστεί σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας). Επισημαίνεται ότι η παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει έξοδα μετακίνησης & διαμονής στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, των προβών και της παράστασης.

Δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση συμπληρωμένη ( κατεβάστε την άιτηση από εδώ )
  2. Βιογραφικό σημείωμα (μόνο για κύριους ηθοποιούς)
  3. Φωτογραφία/ες
  4. Τυχόν συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό ή σύνδεσμος στο διαδίκτυο, αν υπάρχει

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: 31 Μαρτίου ( ηλεκτρονικά στο email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

Η επιλογή των κύριων ηθοποιών θα γίνει έως και τις 17 Απριλίου.

Υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή όλων των ηθοποιών διέπεται τόσο από την ελληνική νομοθεσία όσο και από τον κανονισμό της πράξης «I.C.E. Innovation, Culture and Creativity for a new Economy» που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013 από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Organized by: Great Events

Logo: Tomek

FRIENDLY LINKS

  • Great Events
  • Zippy Frames
  • Corfuland.gr

CONTACT

Contact the festival:

info [at] betherefest.gr

Learn about the festival team

You are here: What's New in 1.5 The News Ζητούνται Ηθοποιοί για Θεατρική Παράσταση και Ταινία Animation