Νέοι στόχοι για το Be there! Corfu Animation Festival

  • PDF
There are no translations available.

bethere2017-website456x324.jpgΤο crowdfunding ξεκινά στην πλατφόρμα Indiegogo.


Το Be there! Corfu Animation Festival συνεχίζει με τις διαδικασίες προετοιμασίας της επόμενης έκδοσης του (29 Μαρτίου -2 Απριλίου 2017) και δε σταματά να παράγει ιδέες.

Με 1000 ταινίες στις 5 εκδόσεις του, καλεσμένους από 15 χώρες, πανελλήνια και διεθνή προβολή των δραστηριοτήτων του, αλλά και την διάκριση της Ευρ. Επιτροπής EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) που το κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα φεστιβάλ πολιτισμού της Ευρώπης, το Be there! Corfu Animation Festival έχει ήδη κατακτήσει σημαντική αποδοχή για μια πολιτιστική δράση που ως τώρα θεωρούνταν ότι αφορά μόνο παιδιά.

Στόχοι του φεστιβάλ για την επερχόμενη 6η έκδοση του είναι η πρόσκληση περισσότερων ανεξαρτήτων καλλιτεχνών και σκηνοθετών, η διεξαγωγή συναρπαστικών εκδηλώσεων και συζητήσεων σχετικά με το κόσμο του animation, πάντα με επίκεντρο την Κέρκυρα, αλλά και με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Για την υλοποίηση και την προώθηση όλων των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ θεωρείται αναγκαία η χρηματική ενίσχυσή του. Η συνεχής υποστήριξη του φεστιβάλ εξασφαλίζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητά του, τομείς στους οποίους το Be there! Corfu Animation Festival έχει επιδείξει δέσμευση από την πρώτη έκδοσή του, τον Απρίλιο του 2011.

Γι' αυτό και το Be there! Corfu Animation Festival προσκαλεί μέσω της πλατφόρμας Ιndiegogo (igg.me/at/betherefest2017/x) όλους τους φίλους του φεστιβάλ και του animation να συνδράμουν ενεργά στη προσπάθεια ενίσχυσης όλων των λειτουργιών του, και στην πραγματικότητα να λάβουν μέρος στη διαδικασία ίδρυσης και διαμόρφωσης του φεστιβάλ.

Σύντομα θα ανακοινωθουύν και οι πρώτοι καλεσμένοι του 6ου Be there!, που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, που φέτος αυξάνει τις ημέρες του σε 5, ενώ καθιερώνει ειδικό διαγωνιστικό τμήμα ταινιών για παιδιά με κριτές μαθητές σχολείων.

Το 6ο Be there! Corfu Animation Festival θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, 29 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2017.

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Festival Production: ANIMATE CORFU

Event Organization: Great Events

Logo:Tomek

FRIENDLY LINKS

  • Zippyframes.com
  • Crossbow.gr
  • Motivar.io

CONTACT

Contact the festival:

info [at] betherefest.gr

Learn about the festival team

You are here: What's New in 1.5 The News Νέοι στόχοι για το Be there! Corfu Animation Festival